Transform3.0 LEADING INTELLIGENT TRANSFORMATION InterContinental Bangkok, Bangkok, Thailand 27th June 2019
REGISTER NOW
WHY ATTEND AGENDA SPEAKERS
JOIN US AND SHAPE THE FUTURE OF YOUR COMPANY WITH INTELLIGENT TRANSFORMATION.

Be the first to learn about Lenovo’s cutting-edge innovations in smart technology. From main stage presentations to product demos, take advantage of diverse industry insights and valuable sessions designed with your business in mind.

Leverage the latest Lenovo technology to benefit your business. Check out the latest innovative joint solutions from our strategic alliances in the Solutions Pavilion.

Collaborate with customers, peers, experts, partners and Lenovo leadership in one place that will increase your business success and Maximize your profits.

Leverage exclusive Partner Only breakout sessions designed to help you take full advantage of Lenovo’s partner programs and tools as well as a first look at our industry leading solutions.

CIO RoundTable Session - Jun 26
17:00 - 17:50 Registration + Networking

Duration: 50 mins

 

17:50 - 18:05 Lenovo's Vision

Duration: 15 mins

Speaker: Ivan Cheung, VP & COO, Asia Pacific, General Manager, Lenovo Central Asia Pacific

18:05 - 18:20 IDG Vision

Duration: 15 mins

Speaker: Lee Highsmith, Senior Worldwide Competitive Analyst, Lenovo Intelligent Devices Group, PCs & Smart Devices Business

18:20 - 18:35 Data Center Group's Vision

Duration: 15 mins

Speaker: Han Chon, Data Center Group, Lenovo Central Asia Pacific Region

18:35 - Dinner Starts
General Session - Jun 27
08:30 - 09:00 Registration
09:00 - 09:05 Opening Speech

Duration: 5 mins

Speaker: Ivan Cheung

09:05 - 09:15 Keynote 1: Lenovo's Vision

Duration: 10 mins

Speaker: Han Chon + Stuart King

09:15 - 09:40 Keynote 2: Intelligent Devices Group's Vision

Duration: 25 mins

Speaker: Lee HighSmith

09:40 - 10:05 Keynote 3: Data Center Group's Vision

Duration: 25 mins

Speaker: Han Chon

10:05 - 10:50 1. AI Journey

2. Achieving flexible infrastructures with Cloud

3. Transforming your Data Management

Duration: 45 mins

Speaker: Jonathan Wu, Kumara Raghavan, Kashish Karnick

10:50 - 11:05 Tea/Coffee/Snack Break

Duration: 15 mins

11:05 - 11:50 1. The Evolution of Mobile Workforce

2. Protect Your Business with Proven Security Solutions

3. Transforming Productivity in Modern Workplace

Duration: 45 mins

Speaker: Thaneth Angkasirisan, Atinuch Chorrojprasert, Worrathep Chakravalvibul

 

11:50 - 12:05 Technology Update from Intel

Duration: 15 mins

Speaker: TBC

 

12:05 - 12:20 Technology Update from Microsoft

Duration: 15 mins

Speaker: TBC

 

12:20 - 12:25 Thank You Note and Lucky draw

Duration: 5 mins

Speaker: MC

 

12:30 - Networking Lunch and Solutions Showcase

Duration: 60 mins

Win 10 showcase, ThinkBook, ThinkShield, etc

BP Breakout Session - Jun 27
15:00 - 15:05 Welcome speech

Duration: 5 mins

Speaker: Thaneth Angkasirisan

15:05 - 15:50 Channel Transformation Update

Duration: 45 mins

Speaker: Roy & Worrathep Chakravalvibul

15:50 - 16:20 Accelerate business transformation

Duration: 30 mins

Speaker: Takon Niyomthai

16:20 - 16:35 Accelerating Modern IT Transformation with Lenovo Services

Duration: 15 mins

Speaker: Atinuch Chorrojprasert

 

16:35 - 16:55 Transforming Security & Productivity

Duration: 20 mins

Speaker: Atinuch Chorrojprasert

 

16:55 - 17:30 Solution or Product Showcase

Duration: 35 mins

Win 10 showcase, ThinkBook, ThinkShield, etc

 

Media Session - Jun 27
13:00 - 13:40 Round table for Lenovo’s Vision

Duration: 40 mins

Speaker: Intelligent Devices Group: Thaneth, Stuart King & Data Center Group: Han Chon

13:40 - 14:40 Breakout Interview session

1) Intelligent Devices Group's vision

2) Data Center Group's vision

Duration: 1 hour

Speaker: Intelligent Devices Group: Thaneth, Stuart King & Data Center Group: Han Chon

14:40 - 15:40 Solution or Product Showcase

Duration: 1 hour

Win 10 showcase, ThinkBook, ThinkShield, …..etc

Stuart King

Executive Director & General Manager, Relationship Segment, Lenovo Asia Pacific

Jonathan Wu

CTO, Lenovo Asia Pacific Data Center Group

Kumara Raghavan

Director, Software Defined Infrastructure, Lenovo Asia Pacific

Lee Highsmith

Senior Worldwide Competitive Analyst, Lenovo Intelligent Devices Group, PCs & Smart Devices Business

Kashish Karnick

Product Manager, Storage, Lenovo Asia Pacific

Ivan Cheung

VP & COO, Asia Pacific, General Manager, Lenovo Central Asia Pacific

Thaneth Angkasirisan

Country General Manager, Lenovo Indochina

Atinuch Chorrojprasert

Business Unit Manager, Relationship Business, Lenovo Thailand

Worrathep Chakravalvibul

Business Unit Manager, SMB Business, Lenovo Thailand

SPONSORED BY
Bangkok, Thailand InterContinental Bangkok Register